Kamer 2606, 6F, BLDG 2, Duoli Industrial park, Meihua Road, Futian District, Shenzhen
Thuis

Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Persoonlijke GPS Tracker voor verkoop
Van goede kwaliteit Persoonlijke GPS Tracker voor verkoop
dit bedrijf heeft werkelijk srtongoem zeer de dienst voor ons, hebben wij bijna 8 jaar samengewerkt die aan ons standaardvervoersvereiste kan voldoen

—— Gerardo Hernandez

Zeer aardig product. Dit is de meest ideale leverancier die ik ooit heb ontmoet! Hoewel er ongeval tijdens het testen is, maar zij helpen me uit onmiddellijk oplossen!

—— Robert Greenberg

Wij zijn een hoofdhandelaar in Costa Rica, en wensen betrouwbare leverancier en de producten met concurrerende prijs, echter, dit partnerbedrijf helpen ons maakten tot het ~!

—— Kampioen Arce

Wij zijn zeer gelukkig en tevreden met de goederen evenals de diensten die door deze Draak Bridge Technology Company aanboden, zullen wij blijven werken

—— Giovanni Polimeni

Weinig ongeval in steekproef het testen, maar met de goede hulp van hun technische materialen, losten wij het probleem op en vinden het goed, zodat zijn wij nu partners.

—— Bedrijf n-StyleID van de V.S.

Dragonbridge verleent de zeer goede OEM dienst, zijn de oplossingssteun van voertuigfleetmanagement mijn zaken in Colombia.

—— Carlos Rodriguez

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Dragon Bridge (SZ) Tech Co., Ltd werd in 2005 opgericht en is een professionele fabrikant van GPS-trackers, die niet alleen Shenzhen High-Tech Enterprise, maar ook China-notie High-Tech Enterprise waard is . we hebben lijn in gps-producten vanaf 10 jaar!

  Het bedrijf heeft een sterk R & D-team: 22 hardware-engineers, 34 software-engineers, 15 voor en na technische ondersteuningsdiensten, 250 fabrieksarbeiders, 8 productielijnen, het is goedgekeurd door ISO 9000 productiebeheercertificering en ISO 14000 fabriekscertificatie voor het milieu met productie capaciteit die 85 k / maand maandelijkse output bereikt

  Ons GPS-product omvatte: GPRS / GPS-voertuigapparaat, GSM / GPS-voertuigapparaat, CDMA / GPS-voertuigapparaat, Navigatie GPS, Persoonlijk / huisdieren GPS-volgapparaat en GPS-volgsoftwaresysteem, kan GPS-oplossing verstrekken voor Personenauto's, vrachtauto's, bouw voertuigen, schoolbussen, logistiek voertuig, taxivoertuig, studentenbeheer en ouderenbeheer enzovoort.

  We hebben een sterk vermogen om OEM / ODM-service aan onze klanten te bieden. we hebben kantoren in Canada, Finland en Singapore voor meer handige technische ondersteuning en services voor lokale klanten. zie onze bedrijfsintroductie op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2yFe9PC1loQ&feature=youtu.be

 • OEM / ODM

  Wij hebben sterke capaciteit om OEM/ODM-de dienst aan onze klanten te verlenen, kunnen wij GPS-oplossing voor Personenauto's, goederenwagonnen, bouwvoertuigen, schoolbussen, logistiekvoertuig, taxivoertuig, studentenbeheer en bejaard beheer etc. verstrekken.

   

  Wij hebben Bureaus in Canada, Finland en Singapore om geschiktere technische ondersteuning en de diensten voor lokale klanten te verlenen.

   

  De producten is één van de rendabelste producten in GPS-Beroep geweest dat goedkeurend verschillende gps systemen, zoals GPS-Systeem in het Kompas van Amerika in China en Glonass in Rusland. wij hebben vele overheden bijgestaan om de norm van het gps beroep zoals het Ministerie van China van Vervoers Vietnamees Ministerie van Vervoers Egyptisch Ministerie van Mededelingen en Russisch Ministerie van Mededelingen tot dusver op te stellen, en het heeft ook met China Mobile Canada Rogers deze GSM Telecommunicatieexploitanten samengewerkt, Producten die meer dan 122 verschillende landen en gebieden bereiken, zijn wij samenwerken met ROGES-telecommunicatiebedrijf /INDO GPS in Canada, Vodafone in Britten, Essar in India en hebben GURTAM, GpsGate op het ogenblik als onze strategische partners

 • R & D

  Het bedrijf heeft een sterk R&D-team:

   

  22 hardwareingenieurs,

   

  34 softwareingenieurs,

   

  15 voor & na de Technische ondersteuningdiensten,

   

  250 fabrieksarbeiders, Productielijn 8, kunnen 85 k/month van maandelijkse output ontmoeten

   

  Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

  Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

  Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

Contactgegevens
Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Simon

Tel.: 86-755-23938511

Fax: 86-0755-23939488

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)