Kamer 2606, 6F, BLDG 2, Duoli Industrial park, Meihua Road, Futian District, Shenzhen
Thuis

Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

Van goede kwaliteit Persoonlijke GPS Tracker voor verkoop
Van goede kwaliteit Persoonlijke GPS Tracker voor verkoop
dit bedrijf heeft werkelijk srtongoem zeer de dienst voor ons, hebben wij bijna 8 jaar samengewerkt die aan ons standaardvervoersvereiste kan voldoen

—— Gerardo Hernandez

Zeer aardig product. Dit is de meest ideale leverancier die ik ooit heb ontmoet! Hoewel er ongeval tijdens het testen is, maar zij helpen me uit onmiddellijk oplossen!

—— Robert Greenberg

Wij zijn een hoofdhandelaar in Costa Rica, en wensen betrouwbare leverancier en de producten met concurrerende prijs, echter, dit partnerbedrijf helpen ons maakten tot het ~!

—— Kampioen Arce

Wij zijn zeer gelukkig en tevreden met de goederen evenals de diensten die door deze Draak Bridge Technology Company aanboden, zullen wij blijven werken

—— Giovanni Polimeni

Weinig ongeval in steekproef het testen, maar met de goede hulp van hun technische materialen, losten wij het probleem op en vinden het goed, zodat zijn wij nu partners.

—— Bedrijf n-StyleID van de V.S.

Dragonbridge verleent de zeer goede OEM dienst, zijn de oplossingssteun van voertuigfleetmanagement mijn zaken in Colombia.

—— Carlos Rodriguez

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

1 2
companyPics.title0 companyPics.title1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Roadragon
Aantal werknemers : 300~320
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

Co. van Technologie van de draakbrug (SZ), Ltd werd geplaatst in 2005 dat de professionele GPS-Fabrikant van het Drijversapparaat, de High-tech Onderneming van waarde niet alleen Shenzhen maar ook de begrips High-tech Onderneming van China is. wij hebben lijn in gps producten van 12 jaar!

 

Ons GPS-product omvatte: GPRS/GPS het voertuigapparaat, GSM/GPS-voertuigapparaat die, het apparaat van CDMA/GPS-van het voertuig, Navigatie GPS, Persoonlijk /pets GPS Apparaat volgen en GPS softwaresysteem volgen, kan GPS-oplossing voor Personenauto's, goederenwagonnen, bouwvoertuigen, schoolbussen, logistiekvoertuig, taxivoertuig, studentenbeheer en bejaard beheer etc. verstrekken. Wij hebben sterke capaciteit om OEM/ODM-de dienst aan onze klanten te verlenen. wij hebben Bureaus in Canada, Finland en Singapore om geschiktere technische ondersteuning en de diensten voor lokale klanten te verlenen.

 

Het bedrijf heeft een sterk R&D-team: 22 de hardwareingenieurs, 34 Softwareingenieurs, 15 voor & na de Technische ondersteuningdiensten, 250 fabrieksarbeiders, Productielijn 8, kunnen 85 k/month van maandelijkse output ontmoeten

 

Onze fabriek is goedgekeurd door de Certificatie van het de Productiebeheer van ISO 9000 en ISO14000-Fabrieksmilieucertificering. Voor dit bedrijf, welke beroemd voor zijn kwaliteit in het beroep, nadruk op zijn details waarvoor het verscheidene waardevolle apparaten heeft gekocht om zijn producten, zoals GSM de Testmachines van het Bandsignaal te testen verouderend testmachines en anderen, wat meer zelfs dit die bedrijf is de opsporing van het machtskoord doe en de PCB-raad schilder met anti-verf drie met een laag wordt bedekt de details beter te maken. Dit bedrijf dringt op de geest van de „details van de besluitkwaliteit aan, kwaliteit en creeert de toekomst“, waaronder, zijn gekwalificeerde uit-van-de-doos heeft zich aan 100% voordoen, en nu is zijn producten één van de rendabelste producten in GPS-Beroep geweest dat goedkeurend verschillende gps systemen, zoals GPS-Systeem in het Kompas van Amerika in China en Glonass in Rusland. Het heeft vele overheden bijgestaan om de norm van het gps beroep zoals het Ministerie van China van Vervoers Vietnamees Ministerie van Vervoers Egyptisch Ministerie van Mededelingen en Russisch Ministerie van Mededelingen tot dusver op te stellen, en het heeft ook met China Mobile Canada Rogers deze GSM Telecommunicatieexploitanten samengewerkt

 

Producten die meer dan 122 verschillende landen en gebieden bereiken, zijn wij samenwerken met ROGES-telecommunicatiebedrijf /INDO GPS in Canada, Vodafone in Britten, Essar in India en hebben GURTAM, GpsGate op het ogenblik als onze strategische partners.

 

Wij zijn warm welkom om zich bij ons aan te sluiten en aan ontwikkelde samen onze reusachtige markt. wij geloven altijd de „Innovatie één beweging vooruit maakt, en de perfecte dienst aan ons kan zo ten goede komen allen“ samen maken een betere toekomst.

 

Om het even welk koppelen hoogst worden gewaardeerd terug, wachtend uw vroeg antwoord, zullen wij proberen om u te dienen beste!

 

Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

Contactgegevens
Shenzhen Dragon Bridge Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Simon

Tel.: 86-755-23938511

Fax: 86-0755-23939488

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)